Fullt fokus på Twitter

Målet med hemsidan har alltid varit att regelbundet göra uppdatering några gånger i månaden. Detta har uteblivit av flera orsaker. Däremot blomstrar Twitter-kontot som aldrig förr och det ska det fortsätta att göra.

Trelleborgs FF är tillbaka i svensk elitfotboll sedan förra säsongen och har fått betydligt mer publicitet. Det har gjort att intresset för hemsidan har sjunkit. Detta är förstås helt förståligt, då nyheter kring och om klubben blir allt mer lättillgängligt och finns i betydligt fler kanaler.

Dessutom gör klubbens skribenter Jacob Cronhag och Björn Sandberg ett fantastiskt jobb med att skriva och uppdatera på klubbens hemsida. Här vill inte heller Stolt och trogen blå konkurrera utan istället ge fritt spelrum.

En annan orsak är tidsbrist. Ibland tror man att man har mer tid än vad man egentligen har. Dessutom, hur mycket man än lever och andas TFF, så ska det ändå avsättas tid till att göra det. Att skriva en längre text av god kvalité tar betydligt mer tid än en kort tweet på Twitter.

Stolt och trogen blå kommer därför att ha fullt fokus på Twitter med bland annat liverapportering från alla seriematcher såväl hemma som borta. Det var just på Twitter allt började för över sex år sedan och det är där Stolt och trogen blå har styrkan.

Med detta sagt, stängs absolut inte dörren för eventuella blogginlägg framöver i form av krönikor, tillbakablickar och dylikt. Sedan är det fritt fram för alla som vill skriva om Söderslätts stolthet att gästblogga. Det är bara att skicka ett mail till info@stoltochtrogenbla.se.kennetnilsson.se med den text som ni vill ha publicerad. Stolt och trogen blå förbehåller sig rätten att inte publicera text som strider mot svensk lag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *