Guldkorn från 2012

Det är off-season för Trelleborgs FF och silly season är nästan det enda som håller oss TFF:are vid liv. Därför kunde det kanske vara trevligt att läsa två guldkorn från 2012. Det året spelade Söderslätts stoltheter i Superettan efter en katastrof säsong 2011 i Allsvenskan. Å andra sidan blev det ingen lysande säsong 2012 heller med degradering till Division 1. Det där är historia nu och kommande säsong gör vi likadant, vi spelar i Superettan men med förhoppningen att gör en betydligt bättre säsong än 2012 och etablering i Sveriges näst högsta serie.

Inför 2012 gjorde Stolt och trogen blå en storsatsning med en välfylld hemsida och det skrevs hel del under den säsongen. Nu finns två inlägg från 2012 tillgängliga här på hemsidan.

Om ni vill läsa något av det lite djupare slaget och mer purfärskt, kan ni läsa mitt inlägg ”Kärleken till en fotbollsklubb” på min blogg.

I dessa juletider väntar de flesta på julklappar men vi TFF:are väntar på en värvningsbomb likt Salif Camara-Jönsson eller Kristian Haynes ifrån i fjol.

Trevlig läsning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *