Idag börjar resan tillbaka

Säsongen 2011 gick inte som någon TFF supporter hade förväntat sig. Istället för att summera 2011 med ord som glädje och framgång får vi nöja oss med summeringar innehållande ord som tårar och sorg.

Därför behövs vi supportrar år 2012 mer än någonsin förr. Tillsammans kan vi i publiken bilda den tolfte spelaren som är skillnaden mellan vinst och förlust. Tillsammans kan vi få sången att eka högre än någonsin förr på Vångavallen. Oavsett om du är gammal eller ung, sitter eller står, är man eller kvinna, så ska du idag sjunga så högt du bara kan, eller åtminstone klappa stämningsfullt med i klackens sånger.

Det väntas regn ikväll. Dessutom går matchen på TV4 sport. Därför är oddsen att det kommer en stor skara supportrar till Vångavallen idag väldigt liten. Men vi få som oavsett medgång eller motgång, regn eller sol, går på matcherna kan ge allt vi kan för att stötta laget tillbaka till Allsvenskan. Som sagt, år 2012 behövs vi mer än någonsin förr.

Vi har nu chansen att starta säsongen 2012 med stil och visa att vi tillsammans är enade oavsett division. Vi är TFF supportrar, vi stöttar vårt lag oavsett om vi vinner eller förlorar. Vi har varit i Superettan förr och vi har tagit oss upp till Allsvenskan flera gånger under vår älskade klubbs stolta historia. Idag börjar resan mot Allsvenskan igen. Supportrar, spelare och ledare tillsammans.

Passa dessutom på att resa din halsduk mot den TFF-blåa himmeln när Blå som stål ekar i Vångavallens högtalare. Passa också på att ta med en flagga till matchen och vifta för allt du är värd.

Blue Fanatics
Trelleborgs Aktiva Supportrar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *