Nyheter från Stolt och trogen blå

Försäsongen är igång och seriepremiären mot IFK Värnamo ligger knappt två månader bort. Trelleborgs FF gör denna säsong comeback i Svensk Elitfotboll och Superettan. Det vill säga att många fler blickar kommer vara riktade mot Söderslätts stolthet. Med detta i åtanke är det dags för Stolt och trogen blå att ta nästa steg och representera klubben närmast hjärtat på allra bästa sätt.

Stolt och trogen blå kommer precis som tidigare säsonger att liverapportera alla Trelleborgs FFs matcher så väl hemma som borta. Samtidigt kommer allt kring klubben att hårdbevakas för att inte utelämna något av värde för de som följer klubben. Huvudfokuset kommer att fortsätta ligga på Twitter men bloggen kommer att uppdateras mer regelbundet än tidigare och det är också möjligt för gästspel i bloggen.

Fyller fem år
Tiden går fort och med Stolt och trogen blå har ni nu upplevt mycket, bland annat raset från Allsvenskan till Division 1, katastrofsäsongen 2014 som kunde ha resulterat i ännu en degradering samt den enastående
säsongen i fjol som tog Trelleborgs FF tillbaka till eliten. I maj fyller Stolt och trogen blå fem år och detta kommer såklart att uppmärksammas på olika sätt, med andra ord håll ögon och öron öppna under maj.

Ny logga
Loggan har varit Stolt och trogen blå trogen under alla år men nu är det dags att byta ut den mot en ny och mer modern. Den nya loggan har fått ett tydligare typsnitt och såklart finns fortfarande Trelleborgs FFs vackra klubbmärke med.

Stolt och trogen blå - ny logga

Unik keps till försäljning
Stolt och trogen blå har tagit fram en unik keps för alla hängivna TFF-fans. Kepsen har tagits fram i samarbete med Abstrakt Reklam i Skurup. Pengar från försäljningen av kepsen kommer att gå till Trelleborgs FFs ungdomar. Från och med idag är det möjligt att förhandsboka kepsen. Priset för kepsen endast 130 kr/st. Kepsen kommer endast att finnas i en begränsad upplaga. Kepsen är av yttersta kvalité (borstad bomullstwill, förstärkt front och kardborrspänne) och Stolt och trogen blå-loggan är broderad ej tryckt.

Förhandsbokningar kan göras till e-post nille@stoltochtrogenbla.se.kennetnilsson.se. Uppge namn, e-post, telefonnummer och antal kepsar (max 2 st per person). Förhandsbokningarna är inte bindande och betalning sker först vid mottagande av vara. För er som känner mig kan ni också göra förhandsbokningar till mig via Facebook eller ”haffa” mig om ni ser mig på någon träningsmatch. Alla som har förhandsbokat kepsen kommer att kontaktas när kepsen är leveransklar (mitten av mars). Det finns även möjlighet att få kepsen skickad per post om mottagaren står för porto.

Nu går kepsen att köpa på Trelleborgs FFs kansli på Vångavallen, måndag till fredag mellan 08.00 och 16.00. Alternativt i samband med hemmamatcher. Har du inte möjlighet att ta dig till Vångavallen på ett eller annat sätt? Kontakta då mig (Kennet ”Nille” Nilsson) på e-post nille@stoltochtrogenbla.se.kennetnilsson.se, så ordnar vi det.

Stolt och trogen blå-kepsen

En kommentar

  1. Pingback: 1926Bloggen.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *