Om

Stolt och trogen blå startades i maj 2011 av Kennet ”Nille” Nilsson som är en hängiven supporter till Trelleborgs FF. Från början var det bara ett Twitter-konto som senare också blev en hemsida. Sedan starten har Stolt och trogen blå levererat senaste nytt inför, under och efter varje match samt liverapporterat. Inför säsongen 2014 är Stolt och trogen blå även Trelleborgs FFs officiella Twitter-konto.

Stolt och trogen blå har på fyra år blivit vida känt såväl lokalt som i andra delar av Sverige. Twitter-kontot har idag över 600 följare som stadigt ökar och hemsidan har mellan 200 och 250 unika besökare per månad.

Stolt och trogen blå är inte Trelleborgs FFs officiella hemsida och har inte heller någon koppling till supporterklubben True Blues. Stolt och trogen blå är helt fristående och oberoende, däremot sker samarbeten.

Stolt och trogen blå har som syfte att främja Trelleborgs FF genom att förmedla och sprida nyheter, resultat och dylikt, och således öka intresse för klubben via internet och sociala medier.

Stolt och trogen blå har inget vinstsyfte. Både Twitter-kontot och hemsidan drivs helt ideellt utan att tjäna ett öre utan tvärtom. Dessutom är kärleken till Trelleborgs FF och fotbollen mycket starkare än att tjäna några pengar på det.

Stolt och trogen blå strävar hela tiden efter att bli bättre, så hör gärna av dig med din åsikt.